Enkele hints om u te helpen

Dag iedereen,
Zoals jullie weten werd een nieuwe website opgemaakt die duidelijker en aangenamer is voor de bezoekers. Er zullen nog gedurende enkele tijd wijzigingen en aanpassingen worden uitgevoerd op de look en feel van de site.
Niets is eenvoudig en niets is vanzelfsprekend.
Voor deze redenen en met de bedoeling jullie te helpen, stellen we voor op de “home” pagina met de muis (of met de pijltjes) naar beneden te scrollen.
Daar vind je de laatste vijf geschreven artikels, de mogelijkheid je in te schrijven op de “news letter”, te zien of de baan open of dicht is, het weer van de dag en de week te raadplegen.

Je vindt er ook een wolkje met sleutelwoorden (tags). Indien je op één van de “tags” drukt dan wordt een selectie getoond van de artikels waarin de “tag” is weer gegeven.
Nog lager in de “footer” bestaat de mogelijkheid via “search” een opzoeking te doen binnen de artikels en de pagina’s van de site.
Laatste hint: Indien je een foutmelding krijgt bij het oproepen van de Steenpoel site (bvb: 404 of Oops!) tip dan www.steenpoel.be in het adres van je browser (internet explorer) en druk op “enter”. Ditmaal zal je geen foutmelding krijgen, maak een “(*) shortcut” en bewaar deze op je desktop of in je favorieten.

(*) Moeilijk uit te leggen gezien het groot aantal internet browsers. Dit thema zal binnen enkele tijd worden verduidelijkt tijdens een uitleg in het clubhuis. U wordt van de datum op de hoogte gebracht.