27/10/2016 Cleveland Prize & Challenge Anneke NL

Na de laatste richtlijnen van de Seniors Captain en een hoorngeschal starten we de wedstrijd. Het weer valt mee, geen regen en een aangename zachte temperatuur voor het seizoen.
Nu komt het erop aan ons eindresultaat te verbeteren door beter te spelen dan één van de drie beste scores die we al hebben genoteerd. Op hole 5 wordt een nearest to the pin gegeven door Stéphane.
Bij de start zijn volgende spelers in de running voor een prijs van de Challenge Anneke: Roland Dogny, Jacques Rimaux, Denis De Dycker, Jan De Bleecker, Gaston Dakulovic, Michel Clément en Daniel Abraham. Alle punten van de gegadigden liggen kort bij elkaar, om zo te zeggen in een zakdoekje.


Behalve enkele vertragingen te wijten aan het kruisen op de holes is er niet veel te melden.
Rond 13u30 na het einde van de wedstrijd werd nog een putting contest gespeeld  en georganiseerd door Lucien. Hiervoor had hij door middel van touw en tees negen holes nagebootst op de putting green. Wiens bal buiten de afbakening terecht kwam en stilviel heeft een out of bounds en moet herbeginnen met een strafslag. Wie het minste slagen heeft na negen holes wint de prijs.
Daarna richting clubhuis waar we eventjes hebben nagepraat en dan een uitzonderlijk lekkere Osso Buco hebben genoten die klaargemaakt werd door Francis onze Seniors Captain en ex kok van de ambassade van Frankrijk. En als toetje was er nog een leuke verrassing want hij had nog een even lekkere biscuit gebakken.
Er waren twee prijsuitreikingen ditmaal, eentje voor Stéphane en Cleveland en eentje voor de Anneke Challenge.
Bij de Ladies hebben we Liliane Crassaerts, Monique Van Den Broeck en Lucille Fol in de prijzen.
Bij der Men zijn het Guy Masson, Daniel Abraham en Philippe Bravo.
Jacques Rimaux had een hole in one op de hole 7 en kreeg daarvoor een fles Cava.
De puttingcontest werd gewonnen door Jeanine Garin (17 slagen) en Jan De Bleecker (19 slagen).
De nearest tot he pin gaat naar Philippe Bravo met 2.71m en Denis De Dycker met 2.75m (omdat er geen Ladie was).
Nu de Challenge Anneke: Daniel Abraham, Jacques Rimaux en Roland Dogny halen het beste resultaat.
Francis heeft zijn vrouwke Josée in de bloemen gezet als teken van waardering voor haar inzet tijdens het seizoen.
Hartelijk dank aan Francis en Josée voor alles wat ze voor de club hebben gedaan gedurende het seizoen. Eveneens een hartelijk dank aan onze sponsoren Stéphane, Anneke en Cleveland.