26/08/2016 Sud-Est Finale Cat A1 Naxhelet Steenpoel vs Brussels Droh!me NL

Te Naxhelet onder een verzengende zon heeft onze ploeg deze van de Brussels Droh !me ontmoet. Andrew en Rainer (7.4 en 9.8) hebben tegen een evenwaardige ploeg gespeeld (8.6 en 9.8) zij hebben op geen enkel ogenblik de tegenstanders de gelegenheid gegeven het voortouw te nemen en hebben hun match met 2 ups en 2 ups afgesloten.
Christian en Guy (7.5 en 9.8) hadden sterkere tegenstanders! De Brussels Droh!me had hun beste spelers opgesteld om aldus de meeste kansen voor een overwinning te creëren. Spijtig voor de spelers van Brussels maar vanaf het begin van de wedstrijd nam Steenpoel het heft in handen en begonnen onmiddellijk met 3 ups na 3 holes! Vanaf de 5de hole werd het 4 up, het aantal dat ze tot het einde van de eerste negen holes hebben behouden. De volgende negen holes gingen gelijk op maar vanaf de 15de holes was het duidelijk dat we niet meer konden verliezen.
De twee sympathieke tegenstanders van Christian en Guy moesten zich gewonnen geven voor het zuivere en nauwkeurige spel van onze twee spelers. Hun score loog er niet om: 8 gewonnen holes, 7 gedeelde holes, 2 verloren holes en 1 hole gegeven (18e).
Na de prijsuitreiking, zoals steeds gul met prijzen bedeeld door de sponsors van de Sud-Est, ging iedereen aan tafel voor een lekker buffet, maar vooral om de leuke momenten van deze lange en memorabele dag te herbeleven.
Ik ben gelukkig de basis spelers: Andrew Watson, Christian Groulus, Guy Ferrari en Rainer Scholl te feliciteren, maar ook de spelers die insprongen wanneer nodig: Alain De Visscher, Patrick De Voster, Philippe Breuls en Walter Hendriks. Het is een groot genoegen en een grote eer captain te zijn van een ploeg als jullie.
Roger