ONTDEK ONZE GOLFCLUB
OP EEN BOOGSCHEUT VAN BRUSSEL

Welkom op de site van Steenpoel Golf & School

15/10/2017 Starters Scramble sponsors Philip & Serge


Onder een stralende zon en vochtige fairways werd de laatste wedstrijd van het seizoen aangevat. Nadine en Denis speelden met Yves, een linkshandige die was gewapend met een putter, een sand wedge en een ijzer 8. Bij de afslag werd aan de beginneling de gelegenheid gegeven zijn kunsten te tonen en als eerste af te slagen. Bijna op de Ninoofse steenweg! Eén zaak is Continue Reading…

08/10/2017 Les Uns avec les Hôtes Prize


Het heeft weinig zin het restaurant van Jean nog voor te stellen want de meerderheid van onze leden beschouwt “Les Uns avec les Hôtes” als hun stamrestaurant.
Bij Jean is het aangeraden om te reserveren ongeacht welke dag of uur. De keuken is er bijzonder lekker en van de beste kwaliteit.
Jean’s prize bestaat steeds uit twee delen.
Dit jaar moest men zich inschrijven voor een exclusief etentje op zaterdagavond. Het aantal plaatsen was beperkt en men diende er als de kippen bij te zijn om te kunnen deelnemen.
Het tweede deel was de wedstrijd op zondag.

Continue Reading…

05/10/2017 Ladies Cross country


Het is alweer de laatste Ladies day van het seizoen.
De “Cross country” wedstrijd is een aangename en ludieke formule gewaardeerd door zowel beginnelingen als ervaren golfsters.
Alle inschrijvingen waren volzet en met een pak tees in de zakken werd de afslag om 10u30 gegeven.
Na drie rondjes van 6 holes kon iedereen genieten van het aperitief aangeboden door Eric en Krista.
De sponsors Claudine en Jeanine hadden drie prijzen voorzien: een mand fruit, flessen wijn en een mooi boeket bloemen.
De eerste prijs ging naar Claudine met 40 Stblf, gevolgd door Nadine Capelle en Carole T’joen met elk 38 Stblf.
Zoals altijd hebben de Ladies nagepraat rond een lekkere maaltijd.
Roger werd met een goede fles wijn bedankt voor zijn zeer geapprecieerde hulp bij de organisatie van de “Cross country”.

Continue Reading…

01/10/2017 Appel Thai Prize


In dit welgekende restaurant doe je er best aan te reserveren. De Appel Thai heeft een uitgebreid menu van Asian food. Iedereen komt aan zijn trekken, zelfs de moeilijkste smaakpapillen worden geprikkeld en voldaan.
De Appel Thai sponsoring is altijd een evenement op Steenpoel, niet alleen voor de aangename sfeer maar ook voor de prijzen die de mogelijkheid bieden om van een lekkere en aangename middag- of avondlunch te genieten met vrienden.
Wat de wedstrijd en de prijzen betrof, waren er mooie uitslagen :

Continue Reading…

28/09/2017 Interclubs Seniors Steenpoel Vs De kluizen at Anderlecht Men II Div. 4


FLASH !
We hebben zojuist vernomen dat het Steenpoelschip op de klippen van het « De Kluizen » -eiland is vastgelopen. Gelukkig zijn de zeelui gezond en wel, zelfs al zijn er sommigen nog onder de indruk van het ongeval. Iedereen is trouwens bereid zich opnieuw aan te monsteren wanneer het schip vlot is getrokken. De kapitein, ingemoffeld met een grog in de hand heeft nooit aan de trouwheid van de bemanning getwijfeld. Hij weet sinds mensenheugenis dat ieder zijn rol kent en deze naar behoren invult, wat ook de omstandigheden mogen zijn. Niet begrijpend, hebben we uit zijn uitleg opgemaakt dat het management van De Kluizen waarschijnlijk enkele nog niet in kaart gebrachte verdedigingen hadden opgesteld.

Continue Reading…

Subscribe to Newsletter

Sponsors

Scroll to top