ONTDEK ONZE GOLFCLUB
OP EEN BOOGSCHEUT VAN BRUSSEL

Welkom op de site van Steenpoel Golf & School

10/06/2020 Het is begonnen, het is begonnen, het is begonnen!

Hier zijn we dan met de “challengen Joske, Viviane en Frans”.

Op 10/06/06 namen we de senioren mee naar onze buren van de Royal Anderlecht Golf Club. Het allereerste uitje van het COVID-19 seizoen!

Hou je vast, want er waren maar liefst 59 golfers aanwezig. Deze wedstrijd telt mee voor de “Challenge Viviane en Frans”. Het spreekt voor zich dat de concurrentie hevig was. Maar we hebben vastgesteld dat de Covid-19 de vaardigheden van onze senioren niet heeft afgestompt.

Voor de categorie mannen werd er 41 Stblf gespeeld door Patrick Huget, gevolgd door Raymond McGree met 40 Stblf, Alain Psalti met 37 en Marc Blocteur maakt een 36 Sblf.

In de damescategorie eindigde Carole T’Joen met 38 Stblf, gevolgd door Liliane Craessaerts met 34 Stblf, en Nadine Mees samen met Malou Pareng met 32 Stblf. Alle anderen hadden ook goed gespeeld en ik nodig u uit om het eindresultaat op i-Golf te raadplegen.

Op 18-06-2020 speelden we op Steenpoel onze homeclub. De “Joske challenge” werd over de doopvont gehouden. Josée heeft de fakkel overgenomen van de “Anneke Challenge” die verleden jaar voor de laatste keer werd gespeeld.

De “Joske challenge” is onderverdeeld in 4 categorieën met telkens 2 heren- en damescategorie maar onderverdeeld in bruto en netto.

Om te starten in Ladies brut hebben we in volgorde Amélia Leskens, Nadine Mees, Margaretha Van Saagsvelt, Jeanine Garin en Martine Verheyden op het podium. Ze worden gevolgd door Liliane Craessaerts, Françoise Darbé, Josée De Mol, en velen daar achter.

In het Ladies net komen A. Vander Putten (36), Martine Verheyden (31) en Jeanine Garin (30) op het podium. Op de 4e plaats staan Françoise Darbé, Margaretha Van Saagsvelt en Nadine Verboogen alle drie met 29 Stblf.

Bij Men brut komen Daniel Abraham (31), Alexandre André (29) en Dirk Bruneel (27) op het podium. Ze worden gevolgd door José Garcia (26), Marc Blocteur (24) en Guy Masson (24).

Bij Men net wordt het podium ingenomen door Paul De Bus 39 Stblf, Alexandre André met 38 Stblf en ex-aequo met 37 Dirk Bruneel en Jean Claude Swolfs

PS: een woordje over de sterke daling van de hcp van Raymond McGree:
Raymond is Ier en zoals we allemaal weten, zijn Ieren geweldige golfers. Maar dat heeft een goede reden, bij hun eerste communie krijgen deze toekomstige artiesten van het kleine blonde balletje als cadeau: een ijzer 6!

08/05/2020 Bedankt Steenpoel

Martine Sels echtgenote van Maurits Van Den Eynde

Beste Steenpoel,

Bedankt voor jullie de mooie bloemenkrans van Steenpoel, het boeket lag naast mijn urne. 

Ik heb altijd alle mensen van Steenpoel in mijn hart gedragen en er zijne zovele mooie herinneringen aan verbonden.

Laat ons alleen deze koesteren.

Vanop mijnwolkje zal ik voort golfen temidden jullie en u elke dag omarmen.

Martine

08/05/2020 Bedankt allen

Bedankt aan allen die ons een mailtje, een sms, via Facebook of een bedankje hebben geformuleerd na hun baan toertje.

Onze green keepers en de vrijwilligers hebben een uitstekende job verricht. Zij hebben de baan mooier gemaakt dan ze ooit is geweest.

Een dikke merci aan hen en aan jullie. TAKE CARE STAY SAFE

03/05/2020 Overlijden van Martine Sels echtgenote van Maurits Van Den Eynde

Het is met droefheid dat we op 3 mei 2020 het overlijden van Martine Sels hebben vernomen.
Martine is de echtgenote van Maurits Van Den Eynde, oud Senior Captain en oud Voorzitter van de Senior Short Tour.
Martine maakte deel uit van de groep “Bunker boys & Girls ”, zij was een graag geziene glimlachende persoon en een stille kracht aan de zijde van Maurits.
Onze innige deelneming aan Maurits, de familie en hun dierbaren.
Veel sterkte

De Directie en de leden

Subscribe to Newsletter

Sponsors

Scroll to top