02/05/2019 Ladies Day sponsor Clayton Shagall

Om 17u30 grote catastrofe, de Weergoden werkten niet mee, doch na een korte wachttijd konden we gebruikmakend van een opklaring om het vertreksignaal te geven. Uiteindelijk is het onder een wisselvallige zon dat we 18 holes hebben gespeeld.
Clayton Shagall de dagsponsor, leverancier van verzorgingsproducten uitsluitend aan schoonheidsinstituten, vertegenwoordigd door de sympathieke Patricia en Martine van Exotic Sun, heeft een prachtige prijzentafel opgesteld. Alle Ladies kregen een monster zonnebrandcrème voor de aankomende zonnedagen.
Sabrina was ongenaakbaar met een mooie score van 37 Stb, Jeanine en Pauline deelden de 2de en 3deplaats. Maar ditmaal was het Mamylou die haar kleindochter klopte met een betere retour.
De Nearest to the Pin op hole 18 werd gewonnen door Ingrid op 2.46m van de hole en Leentje heeft een prachtige hole in one gemaakt op hole 5. Eric bood haar een fles Cava aan voor haar prestatie.
We hebben eveneens Ingrid, een nieuwe deelneemster, voor haar eerste deelname aan de Ladies Day , met een boeket rozen verwelkomt.
Om te beëindigen hebben alle aanwezige Ladies een ovatie aan de twee Ladies ploegen van de interclubs gedaan. Een denderend applaus voor hun geweldige uitslagen.
Noteer in de agenda’s: volgende Ladies Day op dinsdag 04 juni 2019 voor het vieren van de “International Women’s Day” waarvan het programma kortelings wordt vrijgegeven

Scroll to top