14/04/2019 Itterplastiek Prize

Vandaag is het de prijs van twee sympathieke en lieve mensen, Annie en Bart. Itterplastiek is een bedrijf dat daken vernieuwd, hersteld. Zij installeren ook deuren en ramen en zoals het meestal past bij zelfstandigen gaat het operationele naar de man en het administratieve naar de vrouw. Bart wandelt met vaste voet op de smalste kepers en jongleert met hamer en tang. Hij is ook diegene die als er problemen zijn ze zonder omhaal oplost en duidelijk laat verstaan: “er zijn geen problemen alleen en uitsluitend oplossingen!”. Annie zij speelt met de documenten, de facturen, hanteert de telefoon en zorgt voor de juistheid en controle van de inkomsten (dat is blijkbaar zo bij iedereen). Annie heeft altijd een glimlach op de lippen, haar vriendelijkheid is spreekwoordelijk, niets is ooit teveel om iemand een pleziertje te doen. Mensen, geloof mij, dit koppel is goud waard.
De prijzentafel was goed voorzien van allerlei golfvoorwerpen, waaronder golfzakken, polo’s, reiszakken voor golftas, windvesten, enz.…
De gelukkige winnaars in Men I waren André Berghmans, Alain Draps, Frank Van Lint en de laatste prijs werd verloot.
Bij Ladies I moest de eerste prijs brut naar Noelie gaan, doch per vergissing ging hij naar Claudine. De tweede prijs ging naar Nadine Capelle en daarna kwam Mireille Draps.
Bij Ladies II kwam Ingrid Ginis als eerste naar voor, zij werd gevolgd door Natche als tweede.
Men II zag als eerste een jong talent tevoorschijn komen nl. Filip Praet, de tweede was onze sponsor Bart De Rom, hij liet zijn prijs aan André Daniel en als derde kwam Michel Blocteur aan de prijzentafel.
De laatste prijs voor de reeks Men I werd verloot en de gelukkige winnares was Nadine Van Den Elsen.
Laat ons Nelly niet vergeten. De sponsors hadden voor haar een lekkere fles in petto.
En nog was het niet gedaan!
Als toetje op het feest werd het glas van de vriendschap aangeboden.
Cheers beste vrienden Annie en Bart, we hebben genoten.
Op jullie gezondheid!

Scroll to top