07/04/2019 BDTS Prize Serge Sironval

De tekst en de foto’s volgen binnen kort

Zondag, een schitterende dag met een mooi stralende zon.
Zoals gewoonlijk scheert de wedstrijd tussen de Men I hoge toppen. De beste spelers kwamen opdagen: Jovi, Guillaume, Guy, Guru … Daarenboven hadden meerdere Interclub spelers afgesproken de prijs van Serge Sironval te komen spelen.
De uiterst sympathieke en ‘beau garçon’ zoals Claudine het laat verstaan, heeft een heel mooie prijzentafel opgesteld. Deze omvat kleine golfzakken, golfschoenzakken maar ook een bijzonder toestel voor de aankomende BBQ’s namelijk een design wijnkoeler in inox. Behalve deze mooie prijzen heeft hij nog een ‘prix citron’ en twee te verloten wijnflessen voorzien. Alsof dit niet genoeg was heeft hij ook nog het glas van de vriendschap aangeboden, dit allemaal zonder Nelly te vergeten ‘of course’! Serge geeft niet zomaar een wijnkoeler, hij demonstreert aan elke tafel hoe het toestel werkt!
Moest u het nog niet weten of bent u het vergeten (daarom een kleine herinnering), Serge maakt deel uit van een verzekeringsmaatschappij voor kredieten en investeringen met als naam BDT Sironval. Zij zorgen zowel voor particulieren als voor KMO’s (www.bdts.be). Verzekeringen voor auto’s, moto’s, fietsen, motorhomes, bedrijfswagens, gebouwen en nog veel meer.
Zoals hierboven al vermeld, waren de grote kanonnen aanwezig. Ditmaal werd het een wedstrijd tussen Jovi en Guy maar onze senior moest de jeugd laten voorgaan. Jovi speelde de baan in 53 slagen zijnde 5 slagen onder de par. Guy liet mij weten dat hij wel de turbo wou instellen maar er niet was in geslaagd. Guillaume die normaal de rechtstreekse ‘challenger’ is van Jovi had pech en werd in moeilijkheden gebracht in de bunker van hole 8. Drie ballen buiten hadden onmiddellijk zijn lot bezegeld.
De Men I uitslagen : Jovi 53 brut en 55 net (zijn hcp is min 1,8 ! hij moet dus twee slagen prijs geven!)
Guy Ferrari was niet omgekleed (dresscode) hij liet zijn prijs aan Laurent Cauvin die 57 net speelde. Gevolgd door José Iglésias die door afwezigheid van meerdere deelnemers de 2de netto prijs kreeg. De derde prijs werd per lottrekking verdeeld.
Bij de Ladies I won Noëlie de eerste brutoprijs. De eerste nettoprijs was voor Nadine Capelle met 33 Stbl en de tweede netto prijs voor Claudine met 32 Stbl.
Bij de Men II was het Anton die met 41 Stbl de eerste prijs won, gevolgd door Geraldo Demilito met 37 Stbl en Pascal Demarteau met 34 Stbl.
Bij de Ladies II mochten we een nieuwelinge verwelkomen; Ingrid Vander Stichele. Zij behaalde een heel mooie score van 40 Stbl en de steeds lachende Leen Willems was zeer tevreden met de tweede prijs en 32 Stbl.
Neen, het was nog niet alles!
Serge wou de ongelukkigen nog een riem onder het hart steken. Véronique Honblé, Hilde Ferrari en Karel Van Belle kregen nog een doosje golfballen.
En nog was het niet gedaan! Nog de lottrekking! Jean Van Tricht, Etienne Bosmans en Ingrid Ginis waren de gelukkigen.
En ten slotte, om de avond te beëindigen gaf Serge nog het glas van de vriendschap, een zeer lekkere rosé.
Op uw gezondheid Serge en op de gezondheid van al wie je dierbaar is.
Cheers

Scroll to top