07/10/2018 AppelThai Prize


De AppelThai is een wel gekende referentie voor de Steenpoelleden. De charmante Myntie (misschien Mintie of Minty whats in a name?) heeft ons goed verzorgd. Een uitzonderlijke dag, het weer is in maanden niet gewijzigd, altijd een aangename temperatuur, wat wenst men meer? Winnen met EuroMillions, ja? Maar daar kan Myntie niets aan doen.
Zoals al gezegd hierboven, de dag begon schitterend, een beetje dauw, de green lichtjes vochtig en we waren vertrokken.
De concurrentie bij de Ladies I was heftig. Nadine Mees kent het podium van buiten en werd eerste in de brutoprijs (Anne was afwezig). Daarna Bea met 33 Stb, jawel Bea! Onze Bea die naar eigen zeggen niet meer over de plas geraakt, speelde een birdie op hole 12! En het was niet alles! De laatste 7 wedstrijden stond Bea 4 maal aan de prijzentafel. Wat een succes voor een persoon van haar leeftijd! De derde prijs ging naar Marie France Noulette met 31 Stb.
Bij Ladies II won Birgit Knuts met 33 Stb. met in haar spoor Laurence Gadeyne met 30 Stb.
Guillaume Cauvin is ongenaakbaar bij Men I, hij won de brutoprijs met 4 onder de par. André Berghmans kreeg de eerste nettoprijs met 52 slagen. Alain Draps wordt een echte concurrent voor de eerste plaatsen want hij scoorde 54 slagen. De 3de nettoprijs ging naar Etienne Bosmans die, moet het nog gezegd worden, een stijgende ster is bij Steenpoel.
In de Men II categorie opende Tony Stevens de weg met 37 Stb. Marc De Baets volgde onmiddellijk met dezelfde score doch een minder goede retour. De derde plaats was voor Patrick Demeulenaere met 34 Stb.
Om te besluiten kreeg Nelly nog een prachtig boeket van Myntie maar vooral “een dikke bees” van Wilfried.
Om de avond af te besluiten kregen we nog drie lekkere Thaise hapjes en het glas van de vriendschap.
Lieve Myntie, beste Wilfried, hartelijk dank voor deze aangename dag, de leuke foto shoot, de mooie prijzen, de hapjes en het glas van de vriendschap.
Cheers!

Scroll to top