26/10/2017 Seniors Day Finale Challenge Anneke


Het seniorenseizoen duurt werkelijk het langste van allemaal.
Ze kwamen als eerste in actie op 09 maart te Pierpont en waren de laatste op 26 oktober tijdens de finale van de “Anneke”-challenge.
Daar men de uitslag van de laatste wedstrijd toevoegt aan de drie beste scores konden een 12-tal deelnemers nog de eerste prijs en de bijhorende trophy veroveren.
Daar het verschil tussen de 2de en de 11de plaats zo miniem was (5 punten) deed de winnaar van de dag met 39 Stblf een goede zaak en veroverde meteen ook de eerste plaats in de challenge met een totaal van 147 punten en dus een voorsprong van 11 punten ten opzichte van Marc die sinds meerdere maanden leider was en ten slotte genoegen moest nemen met de tweede plaats (136 punten).
Onze eindwinnaar Stéphane Javaux is een jonge senior die schitterde tijdens de shoot out, de seniors short tour, … of toch bijna overal.
Behalve Stéphane met 39 hadden we ook het schitterend resultaat van 38 voor Roland Dogny.
De dames waren merkelijk minder goed dan tijdens de wedstrijd van de eeuw. Amélia won met een klein 32 Stblf vóór Martine Verheyden met 31.
Liliane Craessaerts won de « nearest to the pin ».
We bedanken Linda van de Résidentie Seniors « JANNIOT » die vanaf 2018 alle « nearest to the pin » van de seniors trips zal sponsoren.
Een dikke merci aan Anneke en Stéphane voor het sponsoren van de challenge en het offreren van chippers waardoor Stéphane, Roland, Marc, Amélia en Martine nog verder kunnen verbeteren in het golf seizoen van 2018.

Scroll to top