22/10/2017 Shoot out Men 1/2 final 9:00 & 11:00

SHOOT OUT MEN – 1/2 FINAL – 22 OKT – 09:00
Drie voormalige winnaars onder de spelers van deze eerste halve finale:
Guillaume, Koen en Rainer.
Het spel begint onder een fijne regen die na ongeveer dertig minuten intenser wordt. De temperatuur is cool maar ‘seizoensgebonden’.
Al een barrage op de eerste hole: Koen moet buigen voor Denis. Maar dit is slechts een tijdelijk uitstel voor Denis, want op de hole 5 wordt hem een out of bounds fataal. Maar eerst moest Gurudeo het spel eerder verlaten dan hij had gehoopt …
Daan verliest de barrage tegen Rainer en Guillaume. Het gevecht beloofd heet te worden tussen de laatste 6 spelers die allemaal de finale wensen te bereiken … En het is Rainer die voor deze laatste confrontatie tegen Philip en Jovi het gelag betaalt.
SHOOT OUT MEN – 1/2 FINAL – 22 OKT – 11:00
Ook hier zijn drie voormalige winnaars aanwezig: Andrew, Samm en Christian Groulus.
De eerste hole is wat ik als start hole beschouw, een hole zonder enige moeilijkheid. Guy kwam in het midden van de dennenboom die op zijn traject lag. Slechte lie, moeilijke stance, 1 slag om weg te komen en een tweede een beetje kort … Zijn lot was dus bezegeld, tot grote ergernis van zijn fan club …
Barrage met 5 op de green van hole 8, 3 ballen op de green, 1 bal op de pre-green en Andrews bal valt stil voor de green … opnieuw een vervlogen hoop!
De 2 Christians, Leo en Philippe Breuls spelen een barrage op de green van hole 5. Christian Groulus maakt een onverwachte socket zowel voor hem als voor alle toeschouwers en hij maakt voortaan deel uit van de geëlimineerde groep van oud winnaars (Andrew, Koen en Rainer in de eerste 1/2 finale). Alain Draps speelt ook een slag te veel op de volgende hole en moet bij gevolg tevreden zijn met de rol van toeschouwer.
Er blijven 6 spelers voor 5 kwalificatieplaatsen. 5 spelers scoren 4 op de green van hole 9 (185 m), maar Samm scoort 5 en moet ook gedwongen toetreden tot de groep van de voormalige winnaars die dit jaar de finale niet zullen spelen.

Scroll to top