21/10/2017 Shoot out Ladies 1/2 finale


Het weer was niet op zijn best om 9 uur toen de speelsters de eerste 1/2 finale van de Shoot Out 2017 begonnen! Er was zelfs een beetje regen die gelukkig niet te lang duurde. Sabrina heeft onmiddellijk haar lot in handen genomen: eerst een air-shot en daarna een slag in de bunker, zij werd de perfecte kandidaat voor uitschakeling op de eerste hole, en dit terwijl ze verleden jaar 4de eindigde! Van de titel van ‘rookie’ in 2016 naar de semi-favoriete voor de 2017 shoot out versie ligt niet voor de hand, is het niet, Sabrina … En Anne Azorne, voor haar eerste kwalificatie, heeft deze valkuil ook niet kunnen vermijden, zij sloeg haar bal in uiterste stilte voor een 30tal aandachtige toeschouwers op deze kille ochtend … in de bunker! Trouw aan haar gewoonte, heeft Anne Massaux de cap van de tweede hole niet overschreden. Anne, wanneer zal je het duiveltje verslaan dat je verhindert al je talent ten volle te tonen?
Tijdens een barrage moest Nadine Mees buigen voor Nadine Capelle, deze laatste vervoegde de 6 overlevenden om op de laatste kwalificatie hole van 185 meter te spelen. Ditmaal was het Hilde die haar verwachtingen om deel te nemen aan de finale zag verdwijnen.
De groep vd tweede ½ finale van 11 uur was reeds in staat de moeilijkheidsgraad van deze Shoot Out 2017 te evalueren. Zij hadden de eerste groep holes van 118, 132, 144 en 185 meter zien spelen!
Claudine, Bea en Sophie speelden barrage over de bunker naar de green van hole 7! De 3 speelsters bevonden zich op de green (3 uitstekende golfslagen). Claudine lag het dichts bij de vlag. Hoedje af voor Claudine … en ook hoedje af voor de ongelukkige uitgeschakelde!
Julie-Anne, de ‘rookie’ van het jaar speelde eveneens een barrage tegen Nadje, deze laatste won ten koste van de jongste van de speelsters van de shoot out.
Carine Van Dael heeft zichzelf in de problemen gewerkt tijdens het spelen van hole 6 en dit jaar zal zij niet kunnen deelnemen aan de finale.
Vierde en laatste hole: de spanning neemt een beetje toe bij de laatste 6 speelsters in omloop. De spanning is voelbaar tijdens de barrage tussen Emma, Mireille, Nadje en Ann Marie. Het is eindelijk Mireille, die samen met haar vriendinnen van de “Rosé Girls” de finale als toeschouwster zal bijwonen.

Roger

Scroll to top