08/10/2017 Les Uns avec les Hôtes Prize


Het heeft weinig zin het restaurant van Jean nog voor te stellen want de meerderheid van onze leden beschouwt “Les Uns avec les Hôtes” als hun stamrestaurant.
Bij Jean is het aangeraden om te reserveren ongeacht welke dag of uur. De keuken is er bijzonder lekker en van de beste kwaliteit.
Jean’s prize bestaat steeds uit twee delen.
Dit jaar moest men zich inschrijven voor een exclusief etentje op zaterdagavond. Het aantal plaatsen was beperkt en men diende er als de kippen bij te zijn om te kunnen deelnemen.
Het tweede deel was de wedstrijd op zondag.

Zoals het past voor een restaurant bestonden de prijzen uit een bon voor een etentje bij “Les Uns avec les Hôtes” … mmmh! Maar Jean die zelf een verwoede golfer is, had toch een golftouch voorzien en beloonde de eerste van elke reeks met een sand wedge.
De uitslagen:
Ladies I
Minke Peeters won de brutoprijs en werd gevolgd door Carole T’joen met 41 Stblf en Margaretha Van Saagsvelt met 35 Stblf.
Men I
Het was Guillaume Cauvin die met een score van -4 de brutoprijs kreeg, gevolgd door Jean Lou Genot met 51 net, Gurudeo Gonce met 56 en Alain De Visscher met 60.
Ladies II
Hier konden we Nadine Van Den Elsen feliciteren met haar 31 Stblf en als tweede kwam Véronique Clément met een identieke score aan de prijzentafel.
Men II
François Van Der Stappen behaalde een zeer hoge score van 44 Stblf, gevolgd door Pascal Demarteau met 37 Stblf en door Guy Van Hooveld met 34 Stblf.

Nog een hartelijke dank aan Jean voor zijn zeer gewaardeerde sponsoring.
Ik hoop dat iedereen binnenkort afspraak maakt in Les Uns avec les Hôtes.

Scroll to top