23/10/2016 Philip & Serge Prize

Bij het begin van de wedstrijd waren er enige twijfels of er wel zou gespeeld worden met de dichte mist over de baan en de temperatuur viel trouwens ook niet mee. De afslagtijd werd ongeveer gerespecteerd en de wedstrijd mocht beginnen. Niet minder dan 103 leden hadden ingeschreven voor de Philip & Serge Prize. De laatste wedstrijd van het seizoen brengt heel wat golfers op de been. De formule was scramble met drie waarvan één rookie.
Voor wat de scores betreft is er niets nieuws onder de zon. Het is de ploeg van André Bergmans met Jean Lou Genot en de rookie Sven Van Montegu die met een niet zo’n uitzonderlijke score van 54 net eindigen (verleden jaar 53 net!).
Zij worden gevolgd met 51 net door Philip Festré (de sponsor), Willy Gossiaux en de rookie Frederick Declercq. De twee volgende ploegen eindigen met 50 net. Het zijn Christian Groulus, Rainer Scholl met Didier Stas en de tweede ploeg met een minder goede retour zijn Nadine Capelle, Denis De Dycker en Hugues Lecocq.
Lila Van Tilborgh de jongste deelneemster kreeg een pakje softballen om te oefenen. Mama en papa opgepast voor de meubelen niet voor de balletjes maar wel voor de clubs slagen.
Nelly mag natuurlijk niet ontbreken op de feest en werd bedankt met een massagetoestel met meerdere versnellingen. Dat zal deugd doen!
Onze twee pro’s werden niet vergeten, al waren zij niet in de prijzen! Uit dank voor hun inzet werden ze beiden gehonoreerd met een fles wijn (een pro betaalt men niet, hij wordt gehonoreerd!).
Er komt nog, men denkt dat het gedaan is, « nenni » onze sponsors heeft nog enkele loten uitgedeeld.
En dan om te beëindigen : wat geeft men om de sfeer te waarborgen? Het glas van de vriendschap natuurlijk.
Beste sponsors, hartelijk dank en op jullie gezondheid (de winter komt eraan).

Scroll to top