16/10/2016 Les Uns avec les Hôtes Prize NL

Een door de leden van Steenpoel wel gekende restaurant waar velen de middag lunch gaan genieten. Het restaurant heeft geen ster maar is het wel waard en dus niet getreurd Jean Bosco de eigenaar is een ster! Deze vriendelijke jongen doet eer aan zijn Afrikaanse roots en is steeds vriendelijk, goedlachs en puilt over van optimisme. Wie in zijn restaurant komt is verloren en wordt verslaafd. Het is meer dan zeker dat hij na de avond van de prijsuitreiking weer een “full house” heeft gescoord dank zij de aanwezigheid van de Steenpoelgolfers die geen enkel kans laten liggen om bij Jean te gaan eten.
Het is Amélia Leskens die zowel in brut als in net de eerste prijs wegkaapt en wordt gevolgd door Anne Massaux en Carine van Daele. Deze drie Ladies zullen waarschijnlijk nog van zich laten horen bij de shoot out.
In Ladies II was het Carine Lambion die eerste eindigde en Hilde Ferrari die de tweede prijs wegkaapte. Spijtig voor Cathy die een zeer goede uitslag heeft behaald op de derde plaats.
Men I heeft als brut winnaar Philippe Breuls. Deze oefenfanaat is meestal één uur op voorhand op de practice om alle spieren los te gooien. Etienne Bosmans, deze “interclubber” laat weinig aan zich voorbij gaan. Hij is in een stijgende golftrend en behaalde de eerste netto plaats.
Daarna hebben we Alain De Visscher eveneens een vaste waarde bij Steenpoel. De derde netto prijs gaat naar José Garcia, juist vóór Andrew die spijtig genoeg zonder prijs genoegen moet nemen.
Bij Men II is het Mauro die als eerste eindigde maar gezien hij afwezig was heeft hij zijn prijs aan Dirk Bruneel moeten laten . De volgende gelukkige is onze topmuzikant Jean-François Huget. Hij scoorde evenveel als Dirk (39) maar had een minder goede retour.
Ik laat jullie zelf oordelen over de sfeer bij Jean want spijtig genoeg werd ik opnieuw gekweld door hoestbuien en kon ik niet aanwezig zijn.
Hartelijk dank aan onze aangename, vriendelijke, bekwame kok Jean Bosco!
Smakelijk allemaal.

Scroll to top