02/10/2016 Presidents Prize NL

De eerste Men I was Alain De Visscher. Hij had het genoegen een sandwedge en een fles te krijgen (ohne Regenschirm). Dan hadden we Michel Clément met “Regenschirm und Flassche Wein”. Dan kom sexy Serge aan de beurt met een leuk mutsje, dito wijn en golf ballen. Als laatste was het de beurt aan Denis die eveneens een “one size” muts cadeau kreeg boven op een fles wijn en golfballen.
Bij Men II hebben we een uitzonderlijke score van 49 Stblf. Michiel werd vereerd met een putter en een fles wijn. Hij werd gevolgd met een even mooie score van 44 Stblf gemaakt door Tom Bellemans. Dan kwam Willy Gossiaux aan de beurt met een mooi, fier gedragen mutsje en de gepaste fles wijn.
Het was niet alles want de jongsten van de club, Bea en Louis-tje, werden beloond met een kleine attentie van de voorzitter. Dan kwamen de twee Ladies Captains aan de beurt, beiden zeer verbaasd kregen golfballen, een balpen en een pluimpje op hun hoed.
And last but not least Nelly die met het oog op de « Whist Challenge Nelly » drie nieuwe volledige kaartspelen kreeg (nageteld en gecontroleerd door de voorzitter). Zij kreeg ook nog een pen die foutloos schrijft (zeer nuttig voor een schooldirectrice)
En de molen bleef maar draaien. Krista één en al glimlach werd bedankt met een mooi boeket. Voor de twee “tafelgenoten” had de voorzitter nog een fles geuze Lindemans die de eerste « tasting mondial » wereldprijs had gewonnen.
We waren bijna op het einde (binnen « un peti kaa d’heue »). Martine Mary en Jean Van Tricht werden geloot (zonder onschuldig hand van de voorzitter).
En om te besluiten werd ”madame la Présidente” uitgenodigd om een mooi boeket in ontvangst te nemen van haar lieve voorzitter.
Hebben jullie geteld? Ja? Wel er is nog meer!
Het glas van de vriendschap!
Gezondheid aan allen, aan de voorzitter en al wie hem lief is.

Scroll to top