25/09/2016 Rock ’n Roll Prize NL

The man & woman in black.
Het is een verhaal op zich! Sonia en Frans (Jean-François) dragen steeds hun lievelingskleur zwart! Het is moeilijk ze voor één holletje te vangen want ze interesseren zich werkelijk aan alles.
Muzikanten in lijf en ziel schuimen ze onder hun beiden met “kind en vriend” alle muzikale events af. Pintjes pakken, plezier maken, sfeer brengen zit hen in het bloed. Sonia werkt in de paramedische wereld en heeft meerdere pijlen op haar boog (kinesist en binnenkort volwaardige osteopaat). Frans daarentegen evolueert in de meer artistieke branche van design en publiciteit. Onlangs heeft hij een contract binnengehaald om U tegen te zeggen en …….. laat hem graag zelf aan u eventueel vertellen.
Deze vrolijke lieden hebben besloten de “Rock ’n Roll Prize” te organiseren op Steenpoel. Zoals men kon verwachten was het niet conventioneel. Voor de gelegenheid dachten ze aan een Greensome, iets wat zelden of nooit op Steenpoel wordt gespeeld. De hole 3 mocht de nearest to the pin ontvangen. Deze enigszins vanaf de afslag weinig overzichtelijke green bracht spanning in afwachting dat men dichterbij komt. Het is Alain De Visscher die zijn bal op 70 cm van de hole plaatste en kaapte de NTP-prijs weg.
Verder waren er drie rookies Estelle, Mauro en Victoria bij de eersten en allemaal junioren met een prachtige swing. Mauro is 13 jaar die met handen en voeten gedaan gekregen heeft om een vest te bemachtigen om de dress code te respecteren. Laat dit een voorbeeld zijn voor sommige anderen.
De sponsors hadden nog een verrassing in petto. Zij hadden een speciaal bedrijf gevraagd aanwezig te zijn op de prijsuitreiking. Elke Lady en elke Men werd bedacht met een nuttig kadootje maar de inhoud verklap ik hier niet!
Sonia en Frans, hartelijk dank voor jullie vriendelijkheid, jullie club mindset en jullie inzet.
Tot binnenkort op Steenpoel.

Scroll to top