04/09/2016 Bruynseels Prize FR

De familie Bruynseels is sinds jaren trouwe hoofdsponsor van Steenpoel. Jaarlijks organiseren zij een “evening event” en een prijs.
Om 9u00 ging de eerste flight van start, duidelijk geen regen en een goede temperatuur. Op de “turn” na de negende hole gingen de sluizen open. Wie goed had gescored onderging nu de ”challenge “zijn grip droog te houden en verder te scoren. Sommigen waren er goed in anderen minder. De regen is gelukkig niet blijven duren en weldra was er af en toe een zonneschijn op de baan.
Voor de gelegenheid van de prijsuitreiking was Monique Bruynseels en de clan van zoonlief Hugo komen opdagen.
Bij de Ladies I was Anne Massaux de sterkste en behaalde de bruto prijs. Zij werd gevolgd door Mireille Draps en Jeanine Garin.
Bij de Ladies II was het een nieuw lid Martine Verheyden die de eerste prijs wegkaapte, gevolgd door een stralende Monique Meyers.
Bij de Men I ging de bruto prijs (bij afwezigheid van Samm) naar het jongere broertje Jovi. Denis was eerste netto prijs, gevolgd door Arno Ravijts en Frédéric Roïal.
Bij de Men II heeft Serge de categorie 1 bereikt. Na twee dagen met broertje Christian op de golfbaan heeft hij bijzonder veel vordering gemaakt. Het zal niet lang meer duren of onze Junioren komen eveneens de eerste categorie vervoegen. Tweede was Brent met 40 Stblf en derde was Fabien eveneens met 40 Stblf maar met een mindere retour.
Na de prijsuitreiking bood Hugo nog het glas van de vriendschap aan.
Hartelijk dank aan de familie Bruynseels.

Scroll to top