Men

MEN’s DAY

Elke maand , van april tot september, wordt op Steenpoel een MEN’s DAY gehouden, waar zowel ervaren als beginnende golfers kunnen deelnemen.
Zoals Margriet Hermans zingt, is deze competitie voorbehouden aan “alle (mooie) mannen…”, zonder leeftijdsbeperking, op voorwaarde dat  en je beschikt over een golfvaardigheidsbrevet. Je kan je voor de MEN’s DAY best inschrijven, vanaf de eerste dag van de betrokken maand,  via onze website of via de AD VALVAS in het clubhuis.

De Men’s Day wordt elke 2de vrijdag van de maand gespeeld. , Van april tot en met de maand augustus  beginnen we om 18u00 en in de maandseptember om 17u30. Alle wedstrijden worden volgens de formule “Shotgun” gespeeld, dit geeft als voordeel dat alle deelnemers op hetzelfde uur starten op verschillende holes van de baan.

Er is maar één categorie wat ook de handicap van de speler is. Mogelijk speelt men verschillende formules zoals Stableford, 4BBB, Foursome, Greensome of Scramble.

Alle individuele wedstrijden zijn “qualifying”

De prijsuitreiking gebeurt onmiddellijk na de wedstrijden in aanwezigheid van de Sponsor. Er is geen Dresscode van toepassing.

CHALLENGE « PLAYER OF THE YEAR »

Deze Challenge wordt tijdens het seizoen georganiseerd en is voorbehouden aan de Heren ouder dan 18 jaar(*). De “PLAYER OF THE YEAR” wordt op de laatste Men’s Day ( in de maand september) van het seizoen bekroond. En zoals bij elke bekroning ( wij zijn toch ook Bourgondiers) wordt deze afgesloten met een gezellig samenzijn in het clubhuis waarop meestal alle spelende en niet-spelende leden jong en ‘rijper’ aanwezig zijn.

Hoe wordt het resultaat van de ‘PLAYER OF THE YEAR’ bepaald?

  • De winnaar van iedere Men’s Day krijgt 10 punten. De 2e, 3e,4e….10e in de uitslag van iedere Men’s Day krijgen 9,8,7,….1 punt(en).
  • De speler die op einde van het seizoen het hoogst aantal punten heeft behaald, wordt uitgeroepen als de ‘PLAYER OF THE YEAR’.
  • Bij gelijke stand wint de speler met de meeste overwinningen of vervolgens met de meeste 2e, 3e, … plaatsen.

UW MENING

Zoals in iedere degelijke club is uw mening belangrijk: voorstellen, verzoeken en ja, … soms klachten zijn altijd welkom en zullen in het volste vertrouwen worden behandeld.

(*) Voorbeeld : 2013-1995=18, de Men’s geboren in 1995 mogen deelnemen aan de Challenge

mens

Scroll to top