Golf Academy

Giles Delhoux

PRO sinds 1995, gediplomeerd van « l’École Fédérale Française » te Vichy, geeft hij sinds 1996 golfl essen te Steenpoel Golf Club & School.

Zijn eerste betrachting is een goede en stevige basis te bezorgen aan de beginners zodat zij de golfbaan kunnen betreden met goede gewoontes en met reeds ingestudeerde technische slagen. Door het aanleren van enkele technieken verzekert men niet alleen een snelle vooruitgang maar ontwikkelt men tevens het genoegen graag golf te spelen. Zijn andere prioriteit is om bij de Junioren een snelle vooruitgang te realiseren door collectieve lessen te organiseren en tijdens de schoolvakanties stages aan te bieden aan interessante prijzen. Hij organiseert op groot terrein collectieve lessen voor de senioren. Voor de meer ervaren spelers die nog graag vooruitgang willen boeken zijn er gepersonaliseerde lessen met video opnames. Tenslotte helpt hij bij de voorbereiding en trainingen voor de Interclub spelers.

Stéphane Lanfranchi

Stéphane Lanfranchi PRO en lid van de PGA France sinds 1987, lid van de PGA Belgium sinds 1994 en PRO sinds 2007 op Steenpoel Golf Club & School.

Hij initieert de beginners in de golfsport, en laat hen het plezier van golfen ontdekken. Voornamelijk tijdens de winterperiode gaat Stéphane op zoek naar de zonnigere oorden en championship parcours zoals: Belek, Marrakech, Agadir, Sand piper Florida, El Gouna, Sinîa bay, South Africa … of een golfcruise naar Ierland, Portugal, Spanje, Italië, Frankrijk, alles is mogelijk. Op ontdekkingsreis naar fantastische golf resorts, hotels met standing en oog voor comfort, onthaal, en lokale specialiteiten (culinaire, spa, excursies en bezoeken van historische sites…), is hij uw gids en gastheer. Stéphane begeleidt eveneens de spelers van de Interclubs met oefeningen en thematische trainingen. Op maandag namiddag geeft hij les aan een groep Ladies en tijdens de zomer traint en begeleid hij de Senioren op een 9 holes baan.

Scroll to top