30/06/2019 AR-SE Sport Ninove Serge De Bilde

Serge De Bilde, eigenaar van de AR-SE Sport te Ninove, was de sponsor van de dag. Samen met zijn vader heeft hij de zaak opgericht in 1990-91, ongeveer een dertig jaar geleden. AR-SE Sport verkoopt de kleinste tot de grootste fiets, of het nu een racefiets is, een kinderfiets of een speed. Serge is vertegenwoordiger van de fietsen TREK en tevens invoerder van het Spaanse merk MMR.

Serge is samen met zijn zoon Milan en tweeling broer Thierry lid op Steenpoel Golf Club & School sinds ongeveer twee jaar.
Het is de eerste keer dat Serge sponsort voor een wedstrijd op Steenpoel. Al onmiddellijk valt hij op door een uitzonderlijke prijs voor een “nearest to the pin”, namelijk een TREK mountain bike met niet minder dan 24 versnellingen (er moet nog altijd geduwd worden LOL).
Wie een dergelijke prijs wint mag bijzonder tevreden zijn.
De prijzentafel was eveneens meer dan voorzien van uitzonderlijke prijzen. Er waren speciale sportbrillen, fietssnelheidsmeters voor alle reeksen, reistassen en daar bovenop nog eens te verloten prijzen.

De prijsuitreiking:
Men I: Guru was eerste brut met 57 strokes, hij werd gevolgd door Alain De Visscher die 56 net speelde. Als derde hadden we Stéphane Boillat met eveneens 56 en als vierde was het José Iglesias die met 58 net ook aan de prijzentafel kwam.
Ladies I: Carole was ditmaal meer dan de beste met 33 brut en 41 net, zij werd gevolgd door Amélia met 35 net en Anne Massaux met 32 net.
Ladies II: Renée Vercamert werd eerste met een uitstekende uitslag van 45 net en werd gevolgd door Cécile Dethier met 31 net.
Men II: Het is Jorn Vercamert vader van Renée die de eerste prijs won met 46 net, dan kwam Filip Praet een vaste waarde met 41 net en Thierry De Bilde de tweelingbroer van Serge met 39 maar zijn prijs niet nam.

Verder werden nog de volgende prijzen verloot aan Louistje Denidder, Anne Van Assche, Catherine Verbeke, Nadine Mees.

Nu het hoogtepunt van de prijsuitreiking de TREK mountain bike!
Deze werd gewonnen door Jovi Verstuyf met 0,50 m van de pin! Bravo Jovi, nu moet je nog een demonstratie toertje maken en vooral de fiets op slot doen want papa is ook geïnteresseerd.

Serge, hartelijk dank voor de sponsoring en vooral deze uitzonderlijke prijs voor de “nearest to the pin”.

Scroll to top