09/03/2017 Seniors Trip to Pierpont

In tegenstelling tot alle negatieve weersvoorspellingen was het een aangename 13C° met zon en zonder de minste regendruppel.
De eerste Seniors trip te Pierpont zit erop.
Gaston Dakulovitch had voor elke golfer en golfster een kleine verrassing zijnde een banaan en een
zakje chocolade Paaseieren. 
 Gewapend met deze lunch gingen we vol hoop af op de baan. Al vanaf de eerste hole was het evident dat de wintermaand geen goed aan de golftechniek hadden gedaan. Beginnen met twee kruisen is niet de beste start.
Na de eerste negen holes ging het al wat beter, op vier holes evenveel punten halen als op de eerste negen holes geeft een idee van het spel. Niemand heeft zich laten ontmoedigen zeker Gaston niet. Hij eindigde met een kaart met 33 Stblf punten en werd aldus de eerste van het peloton.
We zijn nog lang blijven hangen op de 19de hole maar daar kon er geen vertraging worden opgelopen. De bediening van de bar was snel en efficiënt, geen enkele vertraging in de … flights.
Proficiat aan Josée en Daniel om een eerste niet in de kalender aangekondigde seniors trip te organiseren.
Bedankt ook aan Gaston voor deze lieve attentie.
Dit betekent ook dat de “Viviane en Frans Challenge” werd aangevangen. 7 x out-competitie en de 3 beste scores tellen voor de uitslag.

Even een update: donderdag 23/03 10:30 Seniors Day op Steenpoel, Maandag 10/04 10:00 Seniors Trip De Kluizen (40,00 € met lunch)

De uitslagen van de challenges worden in de Corners gepubliceerd, om toegang te krijgen moeten jullie inschrijven op de members space

Scroll to top