22/09/2016 Het Wijnatelier NL

22/09/2016, nog maar eens een schitterende donderdag, en de Steenpoel senioren hebben hun maandelijkse Seniors Day. Sponsor deze keer is Wijnatelier. Met 33 spelers aan de afslag was het terrein bijna volzet. Men ziet dat het seizoen naar zijn einde toeloopt, want er worden geen extraordinaire slagen gedaan ( hole in one, enz…) Enerzijds is de uitslag bij de ladies vrij uniek, de 3 prijsbeesten spelen alle drie 35 punten, maar de volgorde van beste retour is: Jeanine, Emma en Liliane. Bij de mannen anderzijds is er afscheiding, Gaston eindigt met 38, Daniel 37 en Michel Clément 35.
Maar toch zijn de koplopers van de “Challenge Anneke” bij de MEN geen van deze 3. Echter bij de ladies wordt het nog een pittige strijd.
Wij zien elkaar op 27/10 voor de eindafrekening.

Scroll to top