13/09/2016 Interclubs Seniors Men II – En route pour la division 4 NL

Wat ook de uitslag op woensdag 21/9 tegen Duisburg of de uitslag van de ontmoeting tussen Oostende en De Kempense wordt, we zijn nu al verzekerd van de eerste plaats in de poule. Het zal dus voor de vierde keer op rij zijn dat we stijgen van divisie en dus spelen we eens temeer de finale voor de kampioenstitel van de divisie.
Ook ditmaal was de spanning te snijden en de verwachtingen hoog gespannen.
Gewoontegetrouw speelden Philip en Lucien van begin tot einde aan de leiding en eindigden met een comfortabele 5 up en 4 holes te gaan.
Het was anders gesteld met onze helden van verleden week. Alain slaagde er maar niet in een degelijke afslag te lukken en de behendigheid van Roland was onvoldoende om het hoofd te bieden aan de tegenstanders die in alle omstandigheden een zeer regelmatig spel toonden. Zij moesten buigen voor een score van 5 down 3 holes te gaan.
De match met Denis en Roger (vervanger van Etienne die voor professionele redenen niet kon spelen) was veruit de evenwichtigste van de drie ontmoetingen. Bij de laatste 9 holes was de stand 2 up voor Steenpoel maar op hole 13 werd deze door Theo herleid tot 1 up dankzij een putt van 6 meter. Twee holes verder was het Ben die de gelijkmaker scoorde via drie schitterende slagen met een kleine putt die hem werd gegeven.
Gelukkig namen we onmiddellijk terug de leiding op hole 16 en speelden we square op hole 17. Op hole 18 speelde uw dienaar zijn bal buiten en was Denis verplicht zijn beste golf boven te halen. Denis slaagde erin om een lange putt in de hole te krijgen om ons alzo de overwinning van het team én van de match te bezorgen.

Bravo aan de ganse ploeg en eveneens aan de ploeg MEN I die voor de tweede maal op rij won met 2-1. Zij moeten hun laatste ontmoeting winnen om eerste van de poule te worden en de finale voor de kampioenstitel te spelen. Wij wensen het uit ganser harte.

« Steenpoel is small by size but great by results!”

Roger

Scroll to top